Вимоги до бізнесів та їхніх сайтів для підключення еквайрингу від Fondy

Це наші стандарти для забезпечення безпеки фінансових операцій, а також вимоги міжнародних платіжних систем і партнерів. Якщо ваш сайт відповідає цим умовам, ви зможете підключити прийом онлайн-платежів від Fondy.

Візуальні та технічні вимоги

Сайт працює, весь контент на ньому коректно завантажується та відображається. Усі товари та послуги мають описи, вказана їхня вартість і валюта оплати.

Сайт має SSL-сертифікат безпеки для шифрування та захисту персональних даних покупців.

Якщо проєкт у розробці, необхідно надати доступ до його тестового середовища нашій службі підтримки.

Frisbee image
Інформація щодо прав споживачів

На сайті детально описаний порядок оформлення та оплати покупок, умови доставки товарів або надання послуг, а також процедура гарантійного ремонту, повернення чи обміну.

Frisbee image
Контактна інформація бізнесу

На сайті є форма зворотного зв’язку або контактна інформація для споживачів: фізична адреса (якщо бізнес представлений в офлайні), email, поштова адреса для вирішення юридичних спорів, контактний номер телефону.

Frisbee image
Notice

У процесі модерації ми можемо попросити додаткові доопрацювання та уточнення щодо вашого сайту. Це пов’язано із тим, що Fondy – міжнародна фінансова компанія та суб’єкт фінансового моніторингу. А отже, наша діяльність і діяльність наших клієнтів мають відповідати світовим і національним стандартам.

Готові підключити платежі від Fondy?

Переконайтеся, що ваш бізнес не продає товари та не надає послуги, які містяться у списку заборонених або обмежених для підключення оплат із Fondy. А далі дотримуйтесь інструкцій, які ми прикріпили нижче, – і на створення облікового запису в системі та його активацію піде кілька годин, а не днів.

Потрібна допомога?

Служба підтримки Fondy допоможе з кожним питанням стосовно підключення та використання нашої платформи

Приймайте платежі з Fondy

З нами вже розвиваються понад 20 000 бізнесів у всьому світі