Як підключити прийом платежів до сайту на Wix

190 000 000 людей у всьому світі створюють сайти за допомогою конструктора Wix.

Тепер власники таких сайтів можуть підключити Fondy як стандартний сервіс для прийому оплат. Це стало можливим завдяки повноцінній інтеграції Fondy в структуру конструктора сайтів Wix.

Як працює прийом платежів Fondy на сайтах Wix

Після активації платіжного сервісу ви зможете продавати ваші товари і послуги, використовуючи стандартні форми прийому оплати, які надає конструктор. Серед способів оплати підтримуються карти платіжних систем Visa, Mastercard, а також Apple Pay і Google Pay.

Статуси оплати і деталі по кожному платежу вашого інтернет-магазину можна подивитися як в адмін-панелі Wix, так і в Fondy-кабінеті. Обирайте, де вам зручніше.

Як підключити прийом оплат для свого сайту

Для активації Fondy підприємцям достатньо зайти в налаштування свого сайту: Налаштування > Прийом платежів > Додати спосіб оплати і серед доступних способів оплати вибрати наш платіжний сервіс.

Після чого необхідно вказати налаштування мерчанта (номер і секретний ключ), щоб зв’язати сайт Wix зі своїм Fondy-кабінетом. Ми докладно описали процес за посиланням.

Плани на майбутнє щодо розвитку інтеграції

Зараз інтеграція доступна для всіх користувачів Wix з України. В майбутньому ми плануємо підключити країни ЄС і Великобританію.

Сподобалася публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес