Google Pay тепер доступний для клієнтів Fondy

У нас хороші новини. Слідом за Apple Pay ми додали підтримку платіжного методу Google Pay на нашу платформу, щоб у ваших покупців не було перешкод на шляху до успішної оплати, а кількість завершених покупок зростала.

Переваги платіжного методу від Google

Україна увійшла в десятку країн світу за популярністю Google Pay. Із 2017 року кількість транзакцій за допомогою цього платіжного сервісу в Україні зросла в 300 разів, а кількість завантажень мобільного додатку в Google Play перевищує 100 000 000.

Це стало можливим завдяки тому, що практично будь-яка людина, у якої є обліковий запис Google, може прив’язати до нього свої банківські картки, після чого використовувати для оплати смартфон або комп’ютер. Під час оплати не потрібно буде вводити дані картки, PIN або CVV / CVC-код – платіж Google Pay потрібно підтверджувати тільки на суми, які перевищують безпечний ліміт. Для підтвердження понадлімітних сум можна використовувати відбиток пальця або Google PIN (PIN-код вашого пристрою). В цьому плані Google Pay стає швидшим, ніж Apple Pay, у якому потрібно підтверджувати всі без винятку платежі.

Легкий і безперешкодний процес оплати подобається покупцям і мотивує їх частіше повертатися до продавця, який подбав про їхній комфорт. Для продавців Google Pay дає такі переваги, як підвищення швидкості оплати, скорочення кількості незавершених покупок, поліпшення користувацького досвіду клієнтів.

Як підключити оплату Google Pay на свій сайт

Ми подбали про легке підключення платіжного методу для наших мерчантів. Google Pay автоматично з’явиться у всіх, хто використовує платіжну сторінку за допомогою редиректу, тобто направляє покупців на платіжну сторінку Fondy, або ж використовує підключення через JS API чи Iframe.

Кнопка «Оплатити за допомогою Google Pay» буде відображатися покупцям на платіжній сторінці, якщо використовується сумісний пристрій або браузер.

 

Для тих інтернет-продавців, які вже працюють із Fondy і використовують індивідуальний дизайн сторінки оплати, доступ до Google Pay відкриється після звернення в службу підтримки клієнтів. Це необхідно, щоб уникнути проблем із перенесенням стилів верстки платіжної сторінки.

Щоб додати Google Pay у мобільний додаток, ознайомтеся з інструкцією з підключення. Подивитися, як працює Google Pay на платіжній сторінці Fondy, можна в демо-магазині, вибравши валюту UAH та метод Redirect checkout. Для підтвердження тестової транзакції вам знадобиться сумісний смартфон з NFC і Android 5 чи новішою версією. Або браузер Chrome на ПК чи планшеті з Windows, Linux, iOS.

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес