Інтеграція Fondy та Contribee: додаткові шляхи отримання донатів

Інтеграція Fondy та Contribee: додаткові шляхи отримання донатів

Литовський сервіс Contribee – це краудфандингова платформа для благодійних організацій і фондів, творців контенту, митців і спортсменів. Авторам він допомагає заробляти на контенті, а неурядовим організаціям дає можливість поповнювати бюджет за рахунок регулярних і разових пожертв.

Сервіс доступний в Україні, інтеграція з Fondy робить його зручним і комфортним для авторів: можна отримувати пожертви у рідній валюті – гривні, підтримка працює українською, безпечну обробку платежів здійснюємо ми – місцевий провайдер платіжних рішень.

Чому ще українським авторам контенту та благодійним організаціям варто звернути увагу на Contribee:

  • немає жодних внесків і не стягується комісія з творців і фондів (витрати покривають шанувальники / донатори), тож усі грошові надходження йдуть за цільовим призначенням у повному обсязі
  • гнучкі варіанти збору донатів: підписки, оплати за публікацію, разові внески
  • платформа підтримує місцевих творців і кампанії зі збору коштів на потреби українців

Завдяки Contribee доброчинці зібрали понад 500 тисяч євро на потреби української армії та громадян. Серед користувачів платформи, наприклад, благодійна організація Blue-Yellow, що акумулювала мільйонні пожертви та спрямувала їх безпосередньо в Україну, та Андрюс Тапінас з Laisvės TV, який за три дні краудфандингової кампанії зібрав понад 5 мільйонів євро на Bayraktar для України.

Fondy – надійний партнер у питаннях платежів для Contribee. Всі кошти, які донатять на українські організації, проходять через нашу платформу.

При реєстрації профілю в Contribee спрацьовує автоматичний перехід до налаштування мерчанта у Fondy, тож для наших клієнтів це означає мінус один крок при підключенні.

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес