Ми із грандіозною новиною: у Fondy з’явився власний мобільний термінал

Ми із грандіозною новиною: у Fondy з’явився власний мобільний термінал

Сучасні підприємці потребують сучасних рішень і більше свободи для розвитку. Розуміючи це, пів року тому ми поставили досить амбітну для себе ціль – створити власний мобільний термінал для офлайн-бізнесу. Погодьтеся, трохи неочікувано як для сервісу, що пропонує класичні послуги інтернет-еквайрингу.

Але ми любимо виходити за рамки. Тож зустрічайте Fondy Terminal – застосунок із десятками вбудованих функцій. Це наша власна розробка за підтримки Visa, в основі якої використана технологія Tap to Phone.

Fondy Terminal перетворює звичайний телефон на Android на надсучасне платіжне рішення для прийому оплат, залишаючи в минулому громіздке та непрактичне касове обладнання. А головне – не потребує витрат на підключення та обслуговування.

Тепер шоуруми, квіткові магазини, кафе, ресторани, салони краси, сервіси доставки, служби таксі й інші можуть розраховувати своїх клієнтів і працювати із платежами набагато зручніше. Адже саме для таких бізнесів ми й створили Fondy Terminal.

Ось лише кілька його переваг:

  • Простота на всіх етапах. Активація послуги і робота із застосунком – суцільне задоволення.
  • Швидке масштабування. Підключення нових торгових точок і касирів без жодних клопотів.
  • Різні варіанти розрахунку. NFC та QR-код для прийому оплат при особистій зустрічі, а також платіжне посилання для відправки в месенджери і на email.
  • Десятки вбудованих можливостей. ПРРО, електронні чеки, історія платежів, миттєві повернення, аналітика і не тільки – усе під рукою.

Установіть Fondy Terminal та відчуйте абсолютну свободу в роботі з платежами

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес