Мобільний додаток Fondy Merchant Portal: світ платежів у вашій кишені

Мобільний додаток Fondy Merchant Portal: світ платежів у вашій кишені
Ми розробили мобільний додаток Fondy для iOS та Android, щоб ви могли оперативно моніторити стан вашого бізнесу і комфортно працювати з платежами, де б ви не перебували. Більше не потрібно діставати ноутбук і відкривати браузер, щоб подивитися статуси оплати або виставити рахунок клієнту. Весь світ платежів тепер знаходиться прямо у вас в кишені.

Функціонал програми Fondy Merchant Portal дублює ключові можливості вебверсії мерчант-порталу, а також додає одне особливе рішення для користувачів Android-пристроїв.

Створення інвойсів

Додаток дає змогу виставити рахунок клієнту прямо «на ходу», менш ніж за хвилину. Для цього необхідно вибрати валюту і суму рахунку, вказати опис товару/послуги, після чого сформований рахунок можна однією кнопкою відправити клієнту по email, в соціальну мережу, месенджер.

Платежі та повідомлення

Ми знаємо, як приємно отримувати хороші новини. Мобільний додаток Fondy миттєво повідомляє про отримані оплати від клієнтів, щойно вони надходять на рахунок продавця. Тому ви завжди будете в курсі останніх подій і надходжень.

Також у розпорядженні користувачів список платежів, у якому можна знайти будь-який платіж за період за датою, email’ом відправника, призначенням або ID.

Аналітика

Аналітичний модуль – це єдине вікно з даними про платежі та клієнтів, яке дає можливість оцінювати ваш проєкт за різні періоди й аналізувати його ефективність в розрізі тижнів або місяців. Одним із ключових показників прийому платежів є рівень конверсії, який додаток показує в режимі онлайн, а також дозволяє порівнювати його із середнім значенням по ринку. Вся інформація відображається у вигляді наочних інтерактивних графіків.

NFC-платежі

Не можна технологічно приймати платежі онлайн, при цьому забуваючи про офлайн-точки та оплати на місцях. Адже в епоху cashless дедалі менше людей носять із собою багато готівки.

Щоб не потрапити в ситуацію, коли є покупець, але немає способу прийняти його гроші, варто подбати про те, щоб на кожній торговій точці або виїзних заходах під рукою були POS-термінали.

Для підприємців, які не можуть або не хочуть купувати POS-термінали, ми інтегрували функцію прийому оплат за допомогою банківських карток прямо в наш мобільний додаток. Функція буде працювати на будь-якому Android-смартфоні з підтримкою NFC.

Вам і вашому продавцеві буде достатньо піднести банківську картку або смартфон клієнта до свого смартфона для зчитування, після чого можна буде вибрати суму для списання та провести оплату. А електронний чек – відправити клієнту на email.

Технічна підтримка

У мобільному додатку Fondy доступний онлайн-чат для більш оперативного спілкування зі службою підтримки клієнтів. Ви можете поставити запитання спеціалісту або замовити зворотний дзвінок.

Розвивайте ваші онлайн-проєкти і завжди залишайтеся мобільними. Завантажуйте додаток Fondy Merchant Portal.

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес