Fondy відкриває два нових офіси в Європі

Fondy відкриває два нових офіси в Європі

Платіжна платформа Fondy демонструє стійке прогресивне зростання і розширює свою присутність у країнах Європи. Тепер на додаток до Латвії та Чехії компанія відкрила офіси у Великобританії та Словаччині.

Одна з пріоритетних цілей Fondy – знизити поріг входу компаніям у фінтех-галузь і спростити їм завдання з розширення бізнесу на міжнародні ринки.

На даний момент Fondy довіряють понад 1500 інтернет-торговців, а більше 30% оборотів генерує інноваційне SaaS-рішення, що дає можливість будь-якому бізнесу почати приймати платежі по всьому світу за лічені дні.

Ми давно використовуємо хмарні технології в повсякденному житті і часто навіть не помічаємо цього. Ми довіряємо свої особисті файли Dropbox, сайти і додатки – Amazon AWS і Google Apps, а професійні профілі – LinkedIn.

Настав час хмарних технологій у платіжній сфері

Платформа Fondy пропонує white label рішення для будь-якого бізнесу, у якого є потреба приймати платежі або надавати фінансові послуги своїм клієнтам. Як у Dropbox вам не потрібно турбуватися про покупку нового жорсткого диска і необхідність його резервувати, а в Amazon не потрібно наймати команду технічних фахівців, щоб підтримувати технологічну інфраструктуру, так і Fondy виконає за вас усі складні, дорогі та трудомісткі фінансові та IT завдання:

  • відкриття компанії та банківських рахунків у Європі
  • інтеграції з банками і процесинговими системами в Європі та Україні на базі єдиного технічного рішення
  • прийом платежів по картках Visa і Mastercard на сайтах і в мобільних додатках з white label платіжною сторінкою
  • надання white label особистого кабінету мерчанта, формування аналітики та звітності
  • надання багатофункціонального відкритого платіжного API
  • міжнародний і мультивалютний інтернет-еквайринг
  • технічна, фінансова та юридична підтримка

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес