Пишаємось вами та вітаємо з новорічними святами

Вітати клієнтів наприкінці грудня – гарна традиція Fondy. Щороку ми розповідали вам про досягнення компанії, нові можливості та проєкти. Але сьогодні усе буде інакше, бо й рік інакший – його відлік ми ведемо не з 1 січня, а з 24 лютого.

Це був рік боротьби, незламності, свободи та єдності. Ми вистояли і не зупинилися ні на мить, продовжуючи обслуговувати українських підприємців. Зберегли кожне робоче місце, щоб надавати такий же якісний сервіс. Перенесли платіжну інфраструктуру за кордон, щоб платежі проходили навіть в умовах блекауту. Допомогли зібрати 850 млн грн на підтримку України.

Але цей допис присвячується вам. Ми вкотре переконалися, що українські підприємці – міцні горішки, адже бізнеси продовжують розвиватись і навіть за цих умов відкриваються нові. З 24 лютого у Fondy зареєструвалося понад 8000 нових мерчантів. Така активність підштовхнула нас запустити другий сезон освітнього проєкту «Гра в довгу», адже зараз країні особливо потрібні професійні та успішні підприємці.

Ми безмежно захоплюємося вами – кожним українським бізнесом, який продовжує жити, незважаючи на усі випробування. Ви – герої тилу, адже на вас зараз тримається економіка країни. Знаємо, яких титанічних зусиль ви докладаєте, бо працюємо в таких самих умовах – у підвалах, на заправках, із генераторами та на мобільному інтернеті. Тому всі ми заслуговуємо хай на невеличке, але свято. А далі – з новими силами до перемоги.

Від імені великої команди Fondy вітаємо вас із новорічними святами. Ми поруч: залишаємося надійним фінтех-партнером і тим самим міцним плечем для бізнесу, на яке завжди можна спертись. Здоров’я вам і вашим родинам. І, будь ласка, бережіть себе.

З любов’ю, Fondy ❤️

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес