ПРРО від Fondy: на варті вчасної фіскалізації

ПРРО від Fondy: на варті вчасної фіскалізації

Програмний РРО від Fondy з першого дня своєї появи полегшує життя нашим мерчантам. Безкоштовний, не потребує обслуговування, автоматично та без перебоїв передає інформацію по платежах у ДПС, спрощує звітність і має чимало інших переваг.

Здається, ніби все працює саме по собі, та насправді ми у Fondy щодня докладаємо до цього зусиль. Зокрема, за необхідності надсилаємо мерчантам листи з нагадуваннями чи попередженнями про роботу ПРРО.

Розповідаємо, що це за листи і чому вам варто звернути на них увагу:

  • Закінчення терміну дії КЕП. Мерчант отримує таке нагадування, коли його касиру необхідно оновити кваліфікований електронний підпис. Якщо не зробити цього вчасно, касир не зможе відкрити і закрити зміну, а передача даних у ДПС призупиниться.
  • Платіж не фіскалізовано. Причин може бути кілька, наприклад тимчасово не працювала податкова. Зазвичай платежі накопичуються і пізніше фіскалізуються автоматично. Та якщо й тут трапляється збій, ми надсилаємо листа з інформацією, як зробити це вручну.

Тож якщо ви використовуєте наш ПРРО, не ігноруйте такі листи. Ми розсилаємо їх, щоб ваші платежі фіскалізувалися без перебоїв, а ви вели бізнес без проблем із податковою.

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес