Інтеграція Fondy та UGLA для ефективного управління бізнесом

Інтеграція Fondy та UGLA для ефективного управління бізнесом

В добірці інтеграцій Fondy з’явилася нова колаборація з українським програмним продуктом для контролю за бізнес-процесами UGLA. Це багатофункціональна ERP & CRM-система, що розширює можливості комунікації всередині компанії та роботи з клієнтами.

UGLA забезпечує повний огляд діяльності для максимально ефективного управління бізнесом. Вона гнучка, має юзер-френдлі інтерфейс і легко адаптується для будь-якої галузі.

Завдяки інтеграції UGLA з нашою платформою можна розраховувати клієнтів і відстежувати отримані оплати в єдиній системі. А ще автоматизувати роботу із платежами та збільшити продажі.

Як працює інтеграція

  1. Для оплати рахунка клієнт сканує QR-код і скеровується на платіжну сторінку Fondy, де всі необхідні дані щодо замовлення підставляються автоматично. Йому лишається тільки обрати спосіб оплати – наприклад, банківською карткою Visa & Mastercard або електронним гаманцем Apple Pay & Google Pay.
  2. Звіти щодо платежів можна переглянути і в адмінпанелі UGLA, і в мерчант-порталі Fondy чи мобільному застосунку для iOS & Android.

З UGLA користувачі отримують

  • Універсальний інструмент із системою дашбордів для контролю всіх аспектів діяльності компанії: стратегічне планування, комунікація між усіма підрозділами, контроль логістики та складу, огляд маркетингу та продажів, ціноутворення та фінансів, Customer Care, порядок у даних HR-департаменту.
  • Надійний технологічний міст між бізнесом і клієнтами: техпідтримка працює 24/7, дані зберігаються на хмарних серверах і дублюються в резервні сховища, щогодинний бекап зберігається протягом місяця, зовнішнє втручання та втрата даних неможливі, система доступна з будь-якої точки світу без додаткового обладнання, є застосунок для Android та іOS.
  • Будь-які показники діяльності у зручному доступі: індивідуально налаштовувані звіти, виведення головних даних щодо компанії та KPI в одному вікні, для оптимізації процесів застосовується AI й алгоритми машинного навчання.
  • Кастомізоване й інтуїтивно зрозуміле рішення: налаштування теми за бажанням чи додавання корпоративної, можливість самостійно вивчити модуль за 2 години, локалізація 7 мовами (додаткова мова протягом 7-14 днів).

Підвищуйте ефективність бізнесу, інтегрувавши Fondy у свої робочі інструменти