У нас новий функціонал – промокоди для кнопок і лендінгів

У нас новий функціонал – промокоди для кнопок і лендінгів

Відтепер для платіжних кнопок і лендінгів, розроблених у вебконструкторі Fondy, можна створити багаторазовий промокод на знижку. Він стане в нагоді під час проведення акцій, а також як інструмент для оцінки ефективності маркетингових кампаній: коли за іменним кодом, скажімо, для конкретного блогера, визначають, скільки нових клієнтів вдалося залучити.

Після проведення оплати з використанням промокоду у деталях платежу мерчанту буде відображатися початкова сума без знижки та фактична сума списання.

Щоб налаштувати промокод у платіжній кнопці, перейдіть у меню мерчант-порталу «Платіжні кнопки», оберіть кнопку або створіть нову й у вкладці «Промокод» вкажіть необхідні параметри: текст коду (використовуйте латинські літери, цифри та нижнє підкреслення), термін його дії та відсоток знижки.

Також промокод можна задіяти на лендінгу: для цього перейдіть у меню мерчант-порталу «Вебконструктор», оберіть лендінг або створіть новий, а далі у вкладці «Налаштування оплати» у відповідному блоці натисніть на кнопку «Додати промокод» і вкажіть його параметри.

Цей реліз дає змогу встановлювати відсоток знижки і термін дії багаторазових промокодів, а також керувати ними: створювати, деактивувати, видаляти, копіювати для нових кнопок або лендінгів.

У майбутньому плануємо розширити функціонал, додавши одноразові або лімітовані промокоди.

Підключіть Fondy й використовуйте можливості нашої платіжної платформи на повну

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес