Запустили нову інтеграцію – з LMS-платформою Softbook

Запустили нову інтеграцію – з LMS-платформою Softbook

Загальносвітовий тренд на навчання та цифровізація освіти сприяли буму онлайн-шкіл, інтернет-курсів і корпоративних тренінгів. Слідом почали зʼявлятися системи управління навчанням (LMS), що поєднували всі необхідні для цієї сфери інструменти. Одна з таких – українська платформа Softbook. Вона допомагає запускати освітні проєкти без розробки власного сайту.

Softbook надає засоби, щоб зручно менеджерити всі процеси: формувати навчальні матеріали та просувати створений контент, викладати і спілкуватися зі студентами, оцінювати й видавати дипломи і сертифікати. А інтеграція Fondy з Softbook дозволяє приймати швидкі оплати від майбутніх учнів, автоматично відстежувати платежі прямо в інтерфейсі та надавати доступ до занять одразу після оплати.

Як працює інтеграція

  1. Для оплати навчання студент скеровується на платіжну сторінку Fondy, де автоматично підставляються всі необхідні дані. Йому лишається обрати найзручніший для себе спосіб оплати, наприклад банківською карткою Visa & Mastercard або електронним гаманцем Apple Pay & Google Pay.
  2. Деталізацію всіх транзакцій можна переглядати або в панелі керування Softbook, або в мерчант-порталі та мобільному застосунку Fondy.

З розвитком цифрової освіти дедалі більше експертів і бізнесів діляться своїм досвідом і заробляють на цьому. Долучайтесь! А ми подбаємо про фінансовий бік питання.

Діліться знаннями, а з фінансовою рутиною допоможе Fondy

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес