Інтеграція Fondy та Sitniks CRM – для комфортних продажів у соцмережах

Інтеграція Fondy та Sitniks CRM – для комфортних продажів у соцмережах

Інстаграм давно перестав бути онлайн-вітриною для селфі, а фейсбук – електронним нотатником. Зараз це потужні канали продажу для eCommerce-бізнесів. Але продажі в соцмережах мають ваду – вони хаотичні й неструктуровані. Тому підприємцям стануть у нагоді рішення з оптимізації процесів, наприклад українська розробка Sitniks CRM.

Sitniks – багатофункціональна CRM-система для товарного бізнесу в Instagram і Facebook. Вона допомагає синхронізувати всі канали продажу в єдиному вікні та зручно взаємодіяти з користувачами і ботами в соціальних мережах і месенджерах. Функціонал системи допомагає тримати під контролем чати з різних акаунтів і магазинів, а завдяки її інтеграції з Fondy можна легко створювати онлайн-рахунки на оплату та збільшити обсяг продажів.

Як працює інтеграція

  1. Підключивши Fondy до Sitniks, ви зможете генерувати рахунки на оплату просто в CRM-системі та швидко надсилати їх у відповідь на запити в директі.
  2. Посилання з інвойсів веде покупців на платіжну сторінку Fondy, де автоматично заповнені всі необхідні для оплати дані. Їм потрібно лише обрати найзручніший платіжний метод, наприклад карткою Visa чи Mastercard, гаманцями Apple Pay або Google Pay тощо.
  3. Статуси й деталі всіх транзакцій, а також платіжна аналітика доступні в адмінпанелі Sitniks CRM, а також у мерчант-порталі Fondy та в мобільному застосунку для iOS & Android.

Автоматизуйте продаж товарів і прийом оплат в Instagram і Facebook, щоб не пропустити жодного клієнта. З інтеграцією Sitniks CRM і Fondy ви зможете заощадити час на виставлення рахунків і швидше отримувати платежі.

Працюйте ефективніше з Fondy

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес