Клієнти Fondy росли в 2016 році в середньому швидше за ринок

 

2016 рік, що минає, був дуже складним для всіх нас, особливо для малого та середнього бізнесу. Але, незважаючи на всі труднощі, з якими зіткнулася наша країна, вперше з початку кризи український e-commerce показав зростання, причому і в доларі, й у гривні. Аналітики групи компаній EVO констатують, що зростання електронної комерції в 2016 році в порівнянні з 2015-му склало 56% у гривні та 27% у доларі.

Ми також провели аналіз наших клієнтів і можемо сміливо стверджувати, що клієнти Fondy ростуть швидше, ніж ринок, а це 107% у гривні та 86% у доларовому еквіваленті. Таке зростання стало можливим завдяки вашій відданості інформаційним і фінансовим інноваціям і готовності впроваджувати їх і активно використовувати.

Друзі, новорічні свята завжди сповнені добрим світлом завершених справ, хвилюючим відчуттям очікування удачі та успіхів. Нехай рік, що минає, забере з собою всі негаразди і неприємності, а новий – принесе в кожен дім мир і благополуччя, обдарує здоров’ям і щастям! Команда Fondy дякує вам за те, що ви користуєтеся нашими сервісами, і в новому 2017 році ми постараємося здивувати вас іще багатьма нововведеннями.

З Новим роком!

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес