Не забудьте підключити ПРРО від Fondy, щоб уникнути можливих штрафів

Не забудьте підключити ПРРО від Fondy, щоб уникнути можливих штрафів

Нагадуємо, що з 1 жовтня 2023 року згідно з законом України № 3219-ІХ повертаються штрафні санкції за порушення порядку застосування РРО та ПРРО. Щоб захистити себе від проблем із податковою, радимо якомога швидше підключити програмний РРО від Fondy. Зробити це можна онлайн і без залучення фахівців.

Покрокова інструкція:

  1. Зареєструйте ПРРО у податковій, подавши форму № 1 у фізичному чи електронному вигляді. Найпростіший спосіб – через електронний кабінет платника.
  2. Увійдіть у свій обліковий запис Fondy або створіть новий, якщо ще не зареєстровані. Для підключення програмного РРО ваш мерчант має бути активований.
  3. Перейдіть у розділ Налаштування мерчанта > Онлайн-каса. Завантажте ключі та сертифікат для ПРРО, отримані від податкової. Дочекайтесь відображення даних щодо торгової точки і каси, оберіть податкову ставку та натисніть «Зберегти зміни».
  4. Програмний РРО активується миттєво, після чого Fondy автоматично передаватиме інформацію про прийняті платежі в податкову службу та надсилатиме чеки платникам.

Якщо самостійно підключити ПРРО все-таки не вдалося, просто залиште заявку за посиланням, і наші спеціалісти вам із цим допоможуть.

Переваги програмного РРО від Fondy:

  • Надійний. Відсутні помилки при заповненні звітів, а отже, і можливі штрафи за них.
  • Автономний. Працює у хмарі цілодобово, без перерв, не потребує ручного закриття та відкриття зміни – все відбувається автоматично.
  • Безкоштовний. Немає плати за підключення, використання та обслуговування.
  • Сучасний. Залишає в минулому паперові чеки та фізичне касове обладнання.

Приділіть більше часу бізнесу, а про безперебійну фіскалізацію платежів подбає ПРРО від Fondy

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес