Кастомізовані QR-коди – для чого і як їх зробити

Кастомізовані QR-коди – для чого і як їх зробити

Наші QR-коди для прийому оплат не обов’язково мають бути чорно-білими. Налаштуйте їхній зовнішній вигляд на свій смак: розфарбуйте брендовим кольором і помістіть у центр логотип, додайте емоджі чи будь-яке зображення, що пасує до вашого бізнесу, – це зробить взаємодію з клієнтами емоційнішою та більш особистою.

Функціонал для видозміни платіжних QR-кодів доступний у мерчант-порталі Fondy. Крім дизайну, можна налаштувати особливості оплати: створити код під разовий або регулярний платіж, вказати суму чи залишити це поле порожнім, щоб його заповнив платник.

Як кастомізувати QR-код

  1. В особистому кабінеті перейдіть у вкладку Платіжні кнопки > Конструктор кнопок, оберіть мерчанта, якщо у вас їх кілька, заповніть необхідні поля та натисніть «Згенерувати».
  2. На сторінці налаштувань зовнішнього вигляду платіжної кнопки натисніть «Згенерувати QR-код» і сконфігуруйте його дизайн:
    1. Звичайний QR-код – можна обрати колір пікселів і фону.
    2. QR-код із зображенням – тут також можна змінити колір пікселів і фон, заокруглити кути коду, а ще помістити в центр ілюстрацію. Для цього підготуйте, наприклад, ваш логотип (обріжте під квадрат і сконвертуйте у формат .svg) та завантажте його.
  3. Натисніть «Скачати» або ж «Роздрукувати» – готово.

Платіжний QR-код від Fondy – улюблений інструмент для багатьох бізнесів

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес