Платіжні no-code-рішення від Fondy

Платіжні no-code-рішення від Fondy

Для успішного запуску будь-якого проєкту недостатньо мати хорошу ідею. Потрібно ще й без зволікань втілити її у життя, поки це актуально. Ми у Fondy знаємо, наскільки важливою є швидкість, і пропонуємо платіжні рішення, які допомагають випереджати час. Із ними почати приймати оплати можна без жодного рядка коду та складних інтеграцій.

Якщо ведете діяльність без сайту

  • Онлайн-інвойс. Сучасна альтернатива застарілим паперовим рахункам. Створили за хвилину, надіслали на пошту чи у месенджер та отримали гроші. Вказати можна тільки фіксовану суму платежу та лише раз здійснити оплату за одним рахунком, який, до речі, має термін дії. За необхідності можете захолдувати кошти на картці платника, а далі списати їх за своєю логікою. Також інвойс можна зробити брендованим, додавши власний логотип і контакти.

  • Платіжне посилання. Простий інструмент для тих, хто просуває бізнес у соціальних мережах, месенджерах або чат-ботах. Згенеруйте посилання на оплату за кілька секунд і поділіться ним будь-де. А далі приймайте скільки завгодно оплат, бо посилання багаторазове та не має терміну дії. Додатково є вбудований календар списань, а також фіксована або довільна сума платежу на вибір.

  • Конструктор лендінгів. Ідеальне рішення, щоб уже сьогодні почати приймати благодійні внески, запустити у продаж готовий продукт або протестувати гіпотезу. Всього 5 хвилин – і у вас є власна вебсторінка для втілення ідей.

Якщо приймаєте оплати на сайті

  • Платіжна кнопка. Можливість миттєво підключити прийом оплат на попередньо створеному вебресурсі. По кнопці доступні разові чи регулярні платежі, також можна вказати фіксовану вартість або ж дозволити платнику самостійно обрати суму списання. Окрім того, конфігуратор зовнішнього вигляду кнопки дає змогу налаштувати її дизайн у стилістиці вашого сайту.

  • Платіжні плагіни. 70+ готових інтеграцій Fondy з конструкторами сайтів, CMS- і LMS-системами та іншими популярними платформами. Все, що потрібно для підключення прийому платежів, – скористатись покроковою інструкцією до кожної інтеграції на нашому сайті.

Якщо працюєте офлайн

  • Fondy Terminal. Мобільний застосунок для ОС Android, який перетворює звичайний телефон на сучасний мобільний термінал. Він має все необхідне для роботи з платежами і залишає у минулому касове обладнання та пов’язані з ним витрати. Кілька варіантів прийому оплат, вбудований ПРРО, електронні чеки, миттєві повернення, аналітика й інші можливості завжди під рукою у вашому смартфоні.

  • QR-код. Інструмент для прийому платежів без додаткового обладнання та ПЗ, який генерується за кілька кліків. Його можна розмістити на будь-якому носії, а далі приймати разові чи регулярні оплати, вказавши фіксовану суму або ж залишивши її на розсуд платника. Все, що йому потрібно для розрахунку, – зісканувати зображення коду камерою смартфона.

  • МОТО-платежі. Віртуальний термінал для прийому оплат без фізичної присутності та будь-яких маніпуляцій платника. Вам достатньо дізнатись номер і термін дії його платіжної картки по телефону або в переписці, а далі за потреби захолдувати необхідну суму та списати її.

Почніть розвивати свій проєкт просто зараз із no-code-рішеннями від Fondy

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес