Онлайн-рішення Fondy для офлайн-магазинів

Онлайн-рішення Fondy для офлайн-магазинів

Ви як, тримаєтесь? Бо ми тримаємось лише завдяки вам і заради вас. Кожен діючий український бізнес, кожен відчинений магазин чи кав’ярня, кожен салон краси – це наше джерело світла. Ми розуміємо, як непросто адаптуватись до нових реалій. І знаємо, як допомогти вам приймати оплати навіть в умовах блекауту.

Наразі банківські термінали – ненадійне рішення, адже вони повністю залежать від електроенергії та інтернету. Немає світла – немає можливості для клієнта розрахуватись карткою. І це проблема, бо зараз кожен покупець на вагу золота. До того ж фізичні термінали потребують обслуговування та тягнуть за собою додаткові витрати для бізнесу. Другий спосіб оплати – готівка, та вона не завжди є у покупців, які вже звикли розраховуватися за допомогою телефона. Та й щоб зняти гроші, треба мати неабияке везіння – або банкомати не працюють через відсутність електрики, або готівка в них закінчилася.

Та хіба українського підприємця зупинять такі труднощі? Звичайно ж, ні. Тим паче, Fondy має надійне розв’язання проблеми, і навіть не одне, а одразу кілька. Сьогодні поговоримо про два способи прийому платежів у офлайні, які не залежать від електроенергії.

QR-код Fondy: продовжує працювати, коли POS-термінал уже розрядився

Спочатку ми створили це рішення для економії часу – воно допомагає клієнту здійснити оплату за кілька секунд. Але за теперішніх обставин ми та сотні підключених до нас офлайн-бізнесів знайшли нове застосування платіжному QR-коду. Він надійніший за десяток банківських терміналів, адже повністю автономний, не потребує програмного забезпечення та додаткового обладнання, зарядки та підключення до інтернету. Одне слово, з Fondy між вами та вашими клієнтами немає жодних перешкод.

Для використання QR-коду достатньо згенерувати його в особистому кабінеті під час створення платіжної кнопки або посилання, залишивши вільну суму, а потім роздрукувати та розмістити біля каси. Далі називайте клієнтам вартість покупки особисто – їм для оплати достатньо відсканувати QR-код камерою смартфона, ввести суму на платіжній сторінці та підтвердити оплату. На все не більш як хвилина – і гроші на вашому рахунку.

Мобільний POS-термінал у вашому смартфоні

Ще один автономний інструмент для прийому оплат – ePOS-термінал від  торгового еквайрингу Fondy. Для його використання вам потрібен лише смартфон на ОС Android і мобільний додаток Fondy. У ньому ви у кількома дотиками зможете створити NFC-платіж – і ваш телефон перетвориться на повноцінний термінал. Клієнту для оплати достатньо піднести до нього свою банківську картку, наприклад Visa або Mastercard, чи гаджет з електронним гаманцем.

Усе це за лічені секунди без пароля для підтвердження платежу та введення пін-коду. А головне – без прив’язки до мережі. Кілька портативних зарядних пристроїв, мобільний інтернет – і ваш термінал готовий приймати платежі у будь-який час.

Фіскалізація платежів у хмарі без збоїв і помилок

А тепер обговоримо те, що особливо болить українським підприємцям сьогодні. Практично усім офлайн-бізнесам потрібен РРО, але він також залежить від електроенергії. А без фіскалізації вести облік дуже складно. До того ж вартість фізичного РРО та його обслуговування чимала. Усі ці проблеми одночасно вирішує програмний РРО від Fondy.

Він є частиною нашої платіжної платформи та доступний усім підключеним до нас бізнесам. А ще безкоштовний, працює у хмарі цілодобово без перерв і збоїв, не потребує зміни касира та ручного перемикання змін. Тому всі платежі, прийняті через наш QR-код та ePOS-термінал, будуть гарантовано фіскалізовані – автоматично, без помилок і штрафів за них. Крім того, наш ПРРО позбавляє від паперових чеків – замість них ви можете надсилати покупцям електронні фіскальні чеки на email або у месенджери.

Ведіть свій бізнес, незважаючи ні на що, а Fondy допоможе вам у цьому. Ми працюємо навіть за відсутності електропостачання та продовжимо працювати за будь-яких умов. Наша служба підтримки завжди на зв’язку, процесинг платежів на нашому боці відбувається в штатному режимі без затримок, а технічні фахівці контролюють ситуацію 24/7, щоб забезпечити безперебійний прийом оплат.

Нас не лякають труднощі, бо ми віримо: вони тимчасові. І віримо, що все буде Україна ??

Сподобалася публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес