QR-код від Fondy – найпростіше рішення для прийому офлайн-оплат і донатів

QR-код від Fondy – найпростіше рішення для прийому офлайн-оплат і донатів

Мабуть, ви думаєте: куди вже простіше? Зараз більшість торгових точок розраховують клієнтів за допомогою банківських терміналів, та й готівку ніхто не скасовував. А волонтери для благодійних зборів встановлюють у людних місцях спеціальні скриньки або ж розміщують реквізити рахунків.

Начебто всі звикли, але обладнання від банків дороге, потребує обслуговування і часто дає збої. Готівку люди дедалі рідше мають при собі, а вводити реквізити вручну – то дуже довго при нашому темпі життя.

Залиште ці клопоти в минулому, бо у Fondy є сучасна альтернатива застарілим методам – платіжний QR-код. Із ним не потрібне спеціальне обладнання та програмне забезпечення. А платнику достатньо мати в руках смартфон, щоб оплатити замовлення чи задонатити.

Це ідеальне рішення для наземних торгових точок, ресторанів, готелів, салонів краси, а також для збору пожертв. Швидко, надійно та без зайвих витрат.

Як можна використовувати наш QR-код

  • Приймати платежі за товари та послуги. Згенеруйте окремий QR-код для кожної позиції при невеликому асортименті. Якщо ж товарів або послуг багато, створіть один QR-код із вільною сумою та називайте загальну вартість клієнту в момент оплати.
  • Розраховувати відвідувачів закладу. Друкуйте QR-коди у чеках – так гості зможуть оплачувати замовлення без POS-терміналів і готівки. Це спростить життя вашим офіціантам і зробить процес оплати зручнішим.
  • Отримувати чайові. Розмістіть QR-код на столах або рецепції, щоб задоволені відвідувачі могли залишати персоналу чайові, навіть якщо у них немає при собі готівки.
  • Збирати пожертви. Створіть QR-код, не вказуючи суму, та розмістіть там, де його побачить велика кількість людей. Наприклад, у транспорті, торгових центрах, на зупинках, або ж виведіть його зображення під час відеотрансляцій чи стрімів. Додатково у момент створення QR-коду ви можете налаштувати регулярні списання внесків із карток платників.

Усього один простий інструмент, і стільки варіантів застосування

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес