8 рішень із прийому платежів для вашого бізнесу від Fondy

8 рішень із прийому платежів для вашого бізнесу від Fondy
В Україні продовжує набирати обертів малий і середній бізнес. І дедалі більше підприємців йдуть в онлайн. Стрімка зміна «ігрового поля» обумовлена ​​насамперед високою популярністю онлайн-магазинів серед українських користувачів мережі. За статистикою, приблизно 67% інтернет-користувачів активно відвідують сайти сегменту e-commerce. Це не тільки великі інтернет-магазини, а й нішеві, наприклад, із продажу послуг, аксесуарів, handmade-товарів або superfood.

Процвітаючий малий і середній бізнес в Україні – це свідчення реабілітації економіки в країні. Fondy зі свого боку підтримує і створює комфортне середовище для розвитку бізнесу. Fondy пропонує 8 ефективних рішень із прийому платежів.

Рішення 1 – безпечний прийом платежів через соціальні мережі

Платіжний сервіс Fondy розробив рішення прийому платежів для торговців через соціальні мережі – інвойсинг. Це простий спосіб виставлення рахунків у будь-яку країну і в будь-якій валюті. Можна створювати інвойси та виставляти рахунки клієнтам, навіть якщо у вас немає сайту або підключеної платіжної платформи. Рахунок клієнту є це можливість відправити будь-яким зручним способом: email, sms і будь-яким месенджером. Клієнт переходить за посиланням і вводить дані своєї картки. Гроші автоматично зараховуються на рахунок торговця.

Рішення 2 – прийом платежів в один клік

Оплата в один клік дозволяє авторизованому клієнту зробити повторну покупку на сайті або в інтернет-магазині за кілька секунд завдяки технології «Оплата в один клік». При одноразовому введенні банківських реквізитів на сайті платіжна система їх запам’ятовує, і клієнту потрібно лише ввести CVV-код і натиснути кнопку «Оплатити». На платіжній сторінці інтернет-магазину або сайту покупець і продавець бачать токенізований (тільки останні 4 цифри) номер банківської картки.

Токенізація – технологія, яка захищає електронні платежі від шахрайських атак за допомогою складної системи шифрування даних. Торговець не бачить реквізити банківської картки, якою розплачується клієнт. Всі дані зашифровуються і перетворюються на токен, який відображається у вигляді випадкової комбінації цифр.

Рішення 3 – платіжна кнопка на сайт

Завдяки платіжній кнопці, встановленій на сайт або в інтернет-магазин, покупець зможе швидко і безпечно здійснити безготівкову оплату. Інструмент можна використовувати і на web-сайтах, і в мобільних додатках. Це найпростіший спосіб отримати прибуток. Розмістити кнопку легко в будь-якому зручному місці на сайті. Натиснувши на платіжну кнопку, клієнт автоматично переходить на сторінку оплати.

Прийом платежів здійснюється з будь-яких платформ: смартфонів, планшетів, ігрових консолей, комп’ютерів. Клієнт вводить дані картки і натискає кнопку «Оплатити». Процес оплати займає не більше хвилини, а кошти надходять на рахунок торговця. Адаптивна платіжна сторінка буде сприяти збільшенню кількості платежів і середнього чека.

Рішення 4 – установка на базі готової CMS

Для організації свого web-сайту простіше і швидше використовувати готові CMS системи, які дають змогу керувати наповненням інтернет-магазину. Fondy підтримує інтеграцію з більшою частиною CMS (WordPress, Joomshopping, ios-sdk та ін). Ми у Fondy створили платіжні плагіни для 20 популярних CMS, а також написали докладні інструкції з картинками для кожної з них.

Рішення 5 – збільшення конверсії

Наша компанія розробила унікальне технічне рішення, яке дає можливість досягти максимального рівня конверсії. В електронній комерції особливо важливо, щоб кожен клієнт, який захотів зробити оплату на вашому сайті, зміг успішно її провести. Ми побудували свій процесинг таким чином, щоб кожна транзакція могла бути схвалена. Завдяки чому ми збільшуємо оборот наших партнерів, а отже, і їхні доходи.

Рішення 6 – на стику з Delivery

  1. Безпечна угода. Гроші клієнта блокуються на картці, а після підтвердження торговцем відбувається списання і гроші зараховуються на картку торговця. Наприклад, клієнт в інтернет-магазині купив джинси і зробив безготівкову оплату. Кошти не списуються одразу, а блокуються на рахунку, і лише після підтвердження наявності товару на складі відбувається списання грошей.
  2. Автоматизація процесу при поверненні товарів. Гарантоване повернення грошей на картки клієнтів у разі, якщо товар не підходить. Канал оплати і спосіб доставки не мають значення. Клієнт автоматично отримає повернення грошей на картку протягом декількох хвилин замість стандартних 7-14 днів. При моментальному й автоматичному поверненні грошей вдасться не тільки уникнути негативного користувацького досвіду, а й отримати лояльного, постійного покупця.

Рішення 7 – інноваційні технології: NFC-платежі, платіжні QR-коди, штрихкоди для прийому платежів

Незважаючи на діджиталізацію, стрімко розвивається і сегмент торговців, які вирішили використовувати двоканальний спосіб оплати і пропонувати оплату карткою «на землі». Вони щодня приймають сотні дрібних готівкових платежів. Наприклад, ми говоримо про кавові фургончики і намети з вуличною їжею. Середній клієнтський чек становить до 50 гривень, але далеко не завжди у покупця є при собі готівка. Щоб не втрачати тих, хто вважає за краще здійснювати оплату за допомогою банківської картки, Fondy розробив мобільний додаток, що дає змогу прийняти платіж через мобільний телефон за допомогою NFC-технології, шляхом зчитування QR-коду або штрихкоду.

Ця технологія дає можливість без придбання POS-терміналів приймати платежі за картками «на землі». При використанні NFC-технології клієнт лише повинен піднести картку до мобільного телефона і платіж буде здійснений.

Рішення 8 – фінансова аналітика 24/7

Додаток Fondy Merchant Portal дає можливість торговцю контролювати грошовий потік одразу на кількох точках продажів і сайтах. Додаток надає аналітику по інтернет-еквайрингу і по прийнятих безконтактних платежах.

На головному екрані відображено, скільки було прийнято коштів за день і скільки ще надійде сьогодні на рахунок, спрацьовують повідомлення про сплачені замовлення. Аналітика дає змогу порівнювати різні періоди часу і аналізувати ефективність бізнесу.

Також можна порівняти конверсію успішних платежів із попереднім періодом і з середньою конверсією по даному сегменту бізнесу на ринку, щоб розуміти ефективність і прохідність платежів. Фінансова аналітика допоможе вибудовувати будь-які звіти для бухгалтерії та вивантажувати в будь-якому зручному форматі для завантаження в 1С.

© Матеріали надані: webpromoexperts.net

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес