Допомагаємо українським бізнесам розвивати експорт

Допомагаємо українським бізнесам розвивати експорт

Fondy разом із партнерами запустили програму розвитку експорту для підприємців. Її вигідні умови допоможуть українському бізнесу у виході на міжнародні ринки. В програмі також беруть участь Nazovni – єдина платформа дипломатичного сприяння експортерам від МЗС, Нова пошта – лідер експрес-доставки в Україні та по всьому світу і Shop-Express – українська платформа для створення інтернет-магазинів.

Для сучасного бізнесу розвиток продажів онлайн і вихід на нові ринки – ключові напрямки розвитку. У цій програмі платіжна система Fondy надає можливість підприємцям приймати платежі більш ніж із 200 країн світу у 150+ валютах. Ми забезпечуємо стабільність оплат для бізнесу і високу безпеку для клієнтів.

Олена Євглевська,
комерційна директорка Fondy

Що дає участь у програмі

Українські підприємці можуть без залучення розробників створити інтернет-магазин на базі Shop-Express, а далі підключити до нього Fondy й отримувати оплати з усього світу у будь-якій валюті. Завдяки такій колаборації магазин отримує весь необхідний функціонал для маркетингу, продажів, роботи з платежами та аналітики.

Додатково у рамках програми підприємці отримують безкоштовну допомогу від платформи Nazovni, щоб просувати свої товари на нові ринки. Економічні дипломати від МЗС допоможуть знайти контрагентів для співпраці, нададуть інформаційну та юридичну підтримку і поширять комерційні пропозиції серед потенційних партнерів обраних країн.

Нова пошта надає учасникам програми знижку до 40% на відправлення до 30 кг і документи у Польщу, Чехію, Литву, Румунію, Німеччину та Молдову.

Тож Fondy разом із партнерами програми закриває усі потреби бізнесів, які хочуть продавати на міжнародних ринках: від створення сайту до логістики й отримання прибутку.

Для кого підійде

Програма розвитку експорту не має обмежень за кількістю учасників і буде корисною всім, хто продає офлайн, у соціальних мережах і на маркетплейсах, а також підприємцям-початківцям, які хочуть запустити власну справу якомога швидше.

Діє програма до 31 жовтня 2023 року, реєстрація за посиланням. Долучайтесь і розвивайте свій бізнес із потужною підтримкою.

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес