Реєстрацію на 3 сезон проєкту «Гра в довгу» відкрито

Реєстрацію на 3 сезон проєкту «Гра в довгу» відкрито

Бізнес – це гра в довгу. Навіть в умовах тотальної невизначеності та обмежень. Щоб допомогти українським підприємцям зрозуміти, куди рухатися далі та як розвивати власну справу під час війни, ми разом із партнерами запускаємо третій сезон освітнього проєкту «Гра в довгу».

Реєстрацію відкрито, курс стартує 1 квітня. Вартість навчання – 750 грн.

Викладачі проєкту:

  • лектори Бізнес-школи Університету Коннектикуту, чиї програми MBA входять до числа найкращих у світі за рейтингами Bloomberg Businessweek, Forbes, Financial Times, Fortune
  • лектори Бізнес-школи Українського католицького університету, який входить у топ-5 закладів ділової освіти за версією Forbes Україна

Інноваційний формат курсу дає змогу навчатися, не відриваючись від розвитку своєї справи. Тричі на тиждень учасники отримують змістовні 15-хвилинні відеолекції та тести для перевірки знань у чат-боті Telegram – дивитися та проходити їх можна у зручний час. Ті, хто покажуть найкращі результати, матимуть можливість взяти участь у буткемпах на «Промприладі», а також позмагатися за гранти на розвиток бізнесу або подальшу освіту загальною сумою 2.3 млн грн.

У 3 сезоні «Гри в довгу» підприємці здобудуть знання та навички, як:

  • оптимізовувати витрати завдяки Lean-інструментам
  • керувати поточними фінансами та планувати їх на майбутнє
  • знаходити працівників, які дійсно підходять компанії
  • масштабувати бізнес та освоювати нові ринки
  • підбирати унікальний мікс цифрового маркетингу
  • створювати бренди та впливати на прийняття рішень клієнта

 

Сьогодні як ніколи ми розуміємо, наскільки важливо бути економічно сильними, щоб вистояти й перемогти в боротьбі з ворогом. Тож підтримувати підприємців означає вже зараз вибудовувати Україну майбутнього.

Бізнес не має часу навчатися на власних помилках, тому наша мета – максимально швидко дати необхідну базу знань, яка допоможе зміцнювати компанію, виходити на нові ринки, експортувати.

Теми, які ми розкриваємо в третьому сезоні «Гри в довгу», покажуть найбільш ефективні шляхи розвитку в сучасних реаліях.

Валерія Вагоровська, голова правління та керуюча партнерка Fondy

Третій сезон проєкту – це доповнення до досвіду двох попередніх із додаванням нових інструментів і прикладів, які будуть актуальними для підприємців, що долучаються до створення майбутнього нашої держави в час війни.

За ці два роки ми точно переконались, що сила партнерства є дуже потужною, тож у цьому сезоні ви можете почерпнути досвід експертів ще й із партнерської Бізнес-школи Університету Коннектикуту. І, звісно, на вас чекає серія інтерв’ю з представниками бізнесу, що поділяться своїми викликами, реалізованими кейсами та зробленими висновками.

Не відкладайте своє навчання, долучайтесь до спільноти творців змін, які грають у довгу.

Христина Дольна, операційна директорка Бізнес-школи УКУ

Один із наших фокусів як фонду в тому, аби забезпечувати мікро, малий та середній бізнеси можливостями до зростання, і «Гра в довгу» – про зростання бізнесу.

Також «Гра в довгу» про спільноту – спільноту для партнерств, обміну знаннями та досвідом, спільноту, яка допомагає знайти клієнтів і постачальників, спільноту, яка допомагає залучити інвестиції.

А ще «Гра в довгу» для нас про співтворення. Це одна з наших цінностей. Проєкт, який спільно імплементують сильні партнери для зміцнення стійкості українського бізнесу.

Людмила Крижановська, керівниця Фонду Промприлад

Реєстрація триватиме з 4 березня по 7 квітня, курс стартує 1 квітня. Вартість навчання – 750 грн. Для військовослужбовців участь безкоштовна.

Реєструйтеся просто зараз і станьте частиною спільноти «Гра в довгу»

Проєкт втілюють Fondy, UCU Business School, Фонд Промприлад за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Western NIS Enterprise Fund. Погляди авторів матеріалу не обовʼязково збігаються з позицією Western NIS Enterprise Fund та офіційною позицією уряду США.

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес