NFT-токен, або Лист у майбутнє

Технологія NFТ-токенів у 2021 році викликала справжній ажіотаж у світі мистецтва і геймінгу. А тепер і у Fondy є унікальний токен.

21 грудня 2021 року представники галузей освіти, бізнесу, медіа та держави презентували колекцію NFT-токенів «2031». Спільно з партнерами проєкту «Гра в довгу» ми зашифрували в нього свої мрії та припущення з приводу перспектив і викликів підприємництва протягом найближчих 10 років.

Прогнози на 2031 рік від Дія.Бізнес, Київської школи економіки та Fondy

Засновник і партнер Fondy Валерія Вагоровська у своєму листі-токені написала, що мріє про збільшення частки інтелектуальних продуктів і технологій в Україні через 10 років. І щоб вони поліпшували життя споживачів і бізнесів у всьому світі. На думку Валерії Вагоровської, до 2031 року значно скоротиться відстань між виробником товару чи послуги та споживачем. Якраз над цим ми щодня працюємо у Fondy.

Професор KSE і бізнес-консультант Сергій Гвоздьов припустив, що новими еквівалентами цінності стануть емокоїни – одиниці емоцій. Їх будуть вирощувати на фермах, які створять нові робочі місця для мільйонів людей.

А Керівник проєкту Дія.Бізнес Андрій Ремізов сподівається, що Україна через 10 років стане країною підприємців з усього світу, де свою справу можна буде відкрити онлайн, а розвиток та інновації бізнесу будуть підтримуватися на державному рівні.

До створення колекції також приєдналися журналісти, які додали свої прогнози та роздуми про майбутнє підприємництва.

Що буде з нашим NFT-токеном

Колекція «2031» не буде виставлена на продаж, як це зазвичай відбувається з NFT-токенами. Ми обрали запис у блокчейні тому, що це незалежний і найбільш довговічний спосіб зафіксувати інформацію на сьогоднішній день.

А через 10 років усі автори токенів отримають лист із адресою NFT-колекції та порівняють прогнози з реальністю. Сподіваємося, багато очікувань виправдаються й у 2031 році ми побачимо новий світ підприємництва – розвинений, успішний, високотехнологічний.

Ознайомтеся з нашою колекцією «2031» за посиланням.

Сподобалася публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес