Реєстрацію на другий сезон проєкту для підприємців «Гра в довгу» розпочато

На учасників очікують короткі лекції від викладачів Бізнес-школи Українського католицького університету, що входить у пʼятірку найкращих закладів ділової освіти за версією Forbes. Курс проходитиме в Telegram, долучитися до нього може кожен, хто потребує поглиблення знань і навичок ведення бізнесу.

Після кожної лекції учасники відповідатимуть на тести в чат-боті Telegram та отримуватимуть рейтингові бали. 100 учасників із найкращими показниками відвідають велику фінальну подію та матимуть змогу отримати гранти на навчання у Бізнес-школі УКУ на суму $30 000.

Другий сезон проєкту реалізуємо разом із Промприлад.Реновація, Бізнес-школою УКУ, у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні. Інформаційні партнери: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес.

Перший сезон «Гри в довгу» відбувся під час пандемії, його переможець уже використовує свій приз – здобуває освіту MBA. Другий сезон запускаємо за ще складніших умов – під час повномасштабної війни. Саме зараз Україна потребує більше підприємців, адже вони є фундаментом економіки. Проєкт створено, щоб дати професійні інструменти для зміцнення бізнесу й таким чином допомогти підприємцям і тим, хто тільки збирається ними стати. Починати грати в довгу треба саме зараз, тож професійна бізнес-освіта як ніколи на часі. Особливо у зручному мобільному форматі та вільному доступі.

Для участі у «Грі в довгу» потрібно зареєструватися. Перші зустрічі з організаторами і лекторами відбудуться під час вступних вебінарів із 12 по 25 грудня. Лекції стартують 26 грудня.

 

Раніше ніхто б і не подумав запускати проєкт у розпал новорічних свят. Але в Україні зараз інша реальність та інше сприйняття часу. А ще українці – надлюди, адже вони продовжують запускати нові бізнеси просто під час війни. За нашими внутрішніми даними, наприклад, приріст нових клієнтів Fondy у жовтні-листопаді склав 20% порівняно з вереснем. Тобто блекаути тільки замотивували українців започатковувати власну справу. Саме час підкріпити це завзяття професійними бізнес-знаннями.

Валерія Вагоровська
засновниця та керуюча партнерка Fondy

Ми планували співпрацю з Fondy та запуск проєкту ще до повномасштабного вторгнення, та ранок 24-го лютого вніс свої корективи. Коли ми повернулися до напрацювань, розробили програму відповідно до оновленого запиту. Про Україну зараз дуже багато згадок у світі. Ми хочемо, щоб про українців говорили як про націю сміливців, котрі, незважаючи на загрози, захищають Україну на фронті, продовжують вести і навіть створювати бізнес, підтримуючи тим самим економічний фронт. Питання відбудови має бути наскрізною темою, адже на нас усіх іще чекає багато роботи зі становлення сміливої України, й одним із аспектів буде відбудова бізнесу, що зазнав руйнувань від вторгнення росії.

Христина Дольна
операційна директорка Бізнес-школи УКУ

З початком повномасштабного вторгнення ми з командою «Промприлад.Реновація» спрямували зусилля на те, щоб створити міцне підґрунтя для відновлення та розвитку української економіки. Ми віримо, що зараз професійна бізнес-освіта як ніколи на часі. І з радістю долучаємось до ініціатив, що створюють можливості для українських підприємців, які попри війну продовжують свою діяльність і підтримують економіку країни. Проєкт «Гра в довгу 2» – саме така хороша можливість для підприємців і тих, хто хоче ними стати, отримати професійні інструменти для зміцнення бізнесу.

Людмила Крижановська
керівниця напрямку міжнародних партнерств та імпакту «Промприлад.Реновація»

Програма другого сезону складається з 15 лекцій по 10-15 хвилин від викладачів Бізнес-школи УКУ. Учасникам розкажуть про основні принципи підприємництва, дадуть ефективні інструменти бізнес-моделювання, навчать презентувати власні думки та точки зору, оцінювати особисті лідерські якості. На курс запрошують кожного, хто готовий робити український бізнес, незалежно від віку, статі та місця проживання.

Зареєструватися для участі у проєкті можуть усі бажаючі, заявки приймаються до 26 грудня

Цей захід буде/було проведено в рамках проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення», який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з БО «Благодійний Фонд “Промприлад”».

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес