«Гра в довгу»: другий сезон проєкту для підприємців у цифрах

У грудні 2022-го Fondy разом із партнерами запустили другий сезон освітнього проєкту для підприємців «Гра в довгу». Перший сезон відбувся у розпал пандемії ковіду, цього разу український бізнес пристосувався до роботи в умовах масованих обстрілів і блекаутів під час повномасштабного вторгнення рф.

Для участі у двох сезонах «Гри в довгу» зареєструвалося понад 14 000 осіб – черговий доказ того, що професійні знання та фреймворки для роботи особливо потрібні підприємцям під час кризи. 8 557 реєстрацій ми отримали на другу частину проєкту. До бізнес-марафону долучилися учасники зі всієї України та з-за кордону.

Освітнім партнером другого сезону стала Бізнес-школа Українського католицького університету, що входить у пʼятірку найкращих бізнес-шкіл країни за версією Forbes. Команда LvBS розробила навчальну програму, і ми втілили її в інноваційному форматі, який успішно показав себе у першому сезоні: раз на кілька днів учасники отримують короткі відеолекції в чат-боті телеграму, після чого там же відповідають на тести.

Бізнес-освіта у смартфоні – це формат, що відповідає викликам часу. Як і його зміст: учасники другого сезону «Гри в довгу» дізналися чи пригадали основні принципи підприємництва, отримали ефективні інструменти бізнес-моделювання, навчилися презентувати власні думки й точки зору, оцінювати особисті лідерські якості. До речі, всі матеріали та тести другого сезону вже у вільному доступі за посиланням.

Ми запускали «Гру в довгу» як проєкт для підприємців-початківців. Утім, статистика Бізнес-школи УКУ показує, що запит на бізнес-освіту є і в тих, хто розвиває свою справу понад 20 років.

За можливість потрапити у фінал і поборотися за гранти на суму 1,2 млн грн на рівних змагалися і студенти, і наймані працівники, і власники бізнесу.

Хтось прийшов у проєкт, щоб надихнутися на запуск власної справи та зрозуміти, якою вона може бути. У когось була ідея на стадії MVP. А деякі «гравці» одразу ж застосовували отримані знання на практиці – серед учасників-підприємців були представники і малого, і середнього, і великого бізнесу.

А ось і дані про вік і гендерний баланс учасників.

Фінал другого сезону відбувся на базі наших партнерів – інноваційного центру «Промприлад» в Івано-Франківську. Як це було і хто став переможцем марафону, читайте тут. Про найцікавіші проєкти учасників розповідаємо в телеграм-каналі «Гри в довгу». Обовʼязково приєднуйтесь – першими дізнаєтеся про прийдешні освітні можливості. А також станете частиною спільноти однодумців, які відбудовуватимуть економіку України.

Завтра починається сьогодні: долучайся до спільноти однодумців у Telegram, щоб не пропустити старт третього сезону

Проєкт реалізують Fondy, Промприлад.Реновація, Бізнес-школа УКУ, у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні. Інформаційні партнери: Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес.

Ініціативу було проведено в рамках проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення», який фінансується та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з БО «Благодійний Фонд “Промприлад”».

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес