Ми запустили благодійний проект Fashion Inclusia

Ми запустили благодійний проект Fashion Inclusia

У філософії нашої компанії дуже важливе місце посідає тема інклюзії в суспільстві. Ми проти дискримінації та упереджень – ми хочемо, щоб у кожного були рівні можливості і шанси проявити себе, займатися тим, що подобається і надихає.

Тому ми спільно з генеральним продюсером Ukrainian Fashion Week Володимиром Нечипоруком організували благодійний проєкт Fashion Inclusia, покликаний допомогти людям з обмеженими можливостями реалізувати свої мрії.

Ми запросили трьох дівчат із всеукраїнського об’єднання «Група Активної Реабілітації» до Києва, щоб вони пройшли курс візажу у найкращих фахівців Mary Kay, Y.Vision Creative Group та спробували себе у новій справі.

Зліва направо учасниці проєкту: Уляна, Роксолана, Анна

 

Після пройденого навчання вони асистували в нанесенні макіяжу і підготовці моделей до виходу на подіум під час Ukrainian Fashion Week із 31-го серпня по 4-те вересня. За час курсу вони отримали навички стиліста, візажиста, фотографа і асистента режисера, а також попрацювали в командах дизайнерів і фоторепортерів.

У майбутньому ми плануємо розширити програму підтримки та спонсорства для людей на візках, зробити для них доступними курси з перукарської майстерності, фотографії, блогерства. Закликаємо всіх небайдужих долучатися та допомагати людям втілювати їхні мрії.

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес