Fondy запрошує взяти участь у проєкті «ГРА В ДОВГУ»

Fondy запрошує взяти участь у проєкті «ГРА В ДОВГУ»

У січні 2021 року український сервіс прийому платежів для бізнесу Fondy спільно з Київською школою економіки (KSE) та національним проєктом Дія.Бізнес запускають проєкт «ГРА В ДОВГУ».  Його мета – залучити українських підприємців-початківців та їхніх працівників до перевірки та поновлення своїх знань у галузі ведення бізнесу. Головний приз у фіналі – оплачувана бізнес-освіта (МВА) у KSE.

Валерія Вагоровська, засновниця та керівний партнер сервісу Fondy

«У 2021 підприємцям потрібно бути ще більш самодостатніми, розраховувати на себе. А це неможливо без конкретних практичних знань. Ніякі курси «успішного успіху» та історії для натхнення не допоможуть: реальна освіта потребує часу і зусиль. Це – гра в довгу, важлива інвестиція в себе, яка обов’язково окупиться. Ми у Fondy захоплюємось підприємцями, які зробили себе самі, і хочемо допомогти якомога більшій кількості українців пройти цей шлях»

Валерія Вагоровська
засновниця та керівний партнер сервісу Fondy

У коротких лекціях викладачі Київської школи економіки та запрошені викладачі розповідатимуть про керування грошовими потоками та проєктами, стратегічне планування, збут у нових реаліях, виявлення неефективності у витратах, операційну ефективність та інше.

Володимир Стецик, віцепрезидент Київської школи економіки, лідер бізнес-освіти

«Маючи нагоду жити в різних країнах світу, я часто питав себе, чому в Україні ми живемо гірше, ніж, скажімо, в ОАЕ чи у Франції. Моя відповідь –  це не тому, що люди гірші, а, радше, тому, що ми менш продуктивні, намагаємося отримати миттєву вигоду чи не готові постійно опановувати нові знання для покращення конкурентоздатності на світових ринках. Усі ці перешкоди будуть усунуті завдяки таким проєктам, як «ГРА В ДОВГУ». Дякую Fondy за таку чудову ініціативу та за запрошення долучитися в ролі партнера»

Володимир Стецик
віцепрезидент Київської школи економіки, лідер бізнес-освіти

«ГРА В ДОВГУ» проходитиме в онлайн-форматі: короткі відеолекції та тестові запитання будуть доступні у Telegram і Viber за допомогою чат-бота. Початок першого етапу заплановано на 11.01.2021. Тривалість – 10 робочих днів, по одній 15-хвилинній лекції щодня. Після кожної лекції прямо тут, у месенджері, учасники проходитимуть тест, за результатами якого будутб нараховані бали.

Учасники, що дадуть правильні відповіді на 65% запитань, отримають сертифікат про кваліфікацію в проєкті та право взяти участь у другому етапі – півфіналі. Фіналісти отримають не тільки знання, досвід і об’єктивну оцінку від професіоналів, а ще й можливість здобути оплачену бізнес-освіту і ступінь магістра ділового адміністрування (MBA) у Київській школі економіки.

Валерія Іонан, заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції

«В Україні є системні проблеми з освітою для підприємців. Тому ми хочемо підтримати підприємців-початківців у рамках національного проєкту Дія.Бізнес шляхом безкоштовного навчання у викладачів Київської школи економіки. Це чудова можливість отримати практичні знання та одразу застосувати їх у бізнес-діяльності»

Валерія Іонан
заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції

Зареєструватися для участі у проєкті можуть усі бажаючі, заявки приймаються до 10 січня

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про онлайн-платежі та бізнес