Як успішно продавати квитки на події через наші лендінги: кейс агенції The Tellers

Як успішно продавати квитки на події через наші лендінги: кейс агенції The Tellers

Комунікаційна агенція The Tellers Agency спеціалізується на нативній рекламі та створює медійні кампанії для брендів. Незалежним українським медіа вона допомагає генерувати дохід, а бізнесам – ефективно комунікувати зі своєю аудиторією.

Для клієнтів The Tellers Agency створюють рекламні історії, що мають імпакт. Також агенція розвиває власний продукт: вечори сторітелінгу The Tellers Nights. Це благодійні офлайн-заходи, на яких спікери діляться історіями, що мають соціальний вплив.

Продаж квитків через лендінги Fondy

Під кожен захід формату The Tellers Night агенція створює посадкову сторінку для прийому благодійних внесків у вигляді квитків-донатів. Для цього обрали наш конструктор лендінгів зі вбудованим прийомом оплат.

Знайомство The Tellers із Fondy відбулося під час другого сезону «Гри в довгу»: агенція допомагала нам із розробкою та випуском спецпроєктів про бізнес-марафон у медіа. Тож коли постало питання пошуку платіжного партнера для івентів, одразу звернулися до нас.

Організаторам The Tellers Nights було потрібно таке рішення, щоб майбутні відвідувачі заходів чітко розуміли, що це не просто купівля квитка на подію, а win-win-інвестиція: і пропуск на соціальний івент, і донат на благодійність. Шаблон лендінгів для збору пожертв підійшов ідеально.

На лендінгах із функцією збору світиться повзунок і видно, яку суму вже зібрано і скільки залишилося, щоб досягти мети. Для нас це вирішило проблему, щоб користувачам при покупці було зрозуміло, що квиток – це стовідсотковий донат, їхній внесок у збір або підтримку ініціативи.

Оля Гринь,
креативна продюсерка The Tellers Agency, ведуча The Tellers Night

Другим плюсом виявився зручний конструктор, де можна легко налаштовувати мету збору і самостійно, без дизайнерів і розробників, міняти необхідні елементи. Третьою перевагою наших лендінгів став функціонал Apple Pay & Google Pay, який знайомий усім, хто хоч раз купував квитки в інтернеті.

Організаторам The Tellers Nights важливо відстежувати різноманітні метрики та показники. І тут у нагоді стала ще одна корисна функція нашого вебконструктора: він дає змогу показувати користувачеві сторінку з подякою після оплати на лендінгу і повертати його, наприклад, на сайт агенції. Це дає можливість відстежувати шлях клієнта і підключити наскрізну аналітику, щоб оцінювати загальну ефективність комунікації.

Чому саме такий формат

Жорсткі, стресові події в суспільстві притуплюють емпатичність, а без неї важко підтримувати єдність, як на початку повномасштабного вторгнення рф. Події від The Tellers Agency нагадують про людяність, підтримку і взаємодопомогу, щоб цю емпатичність віднайти й масштабувати. Саме тому спікерами івентів стають інфлюенсери, котрі запускають соціальні ініціативи, що допомагають країні.

Спікери діляться історіями стійкості та подоланням викликів воєнного часу. На перших зустрічах говорили про збереження пам’яток і будівництво модульного житла для ВПО, досвід волонтерських спільнот, опіку над самотніми старенькими та підтримку постраждалих після підриву Каховської ГЕС. Також не оминули увагою тему збереження ментального здоров’я під час війни, боротьбу з тривожністю та вигоранням, проблеми при запуску проєктів у воєнний час та просування товарів українських брендів на Заході.

Результат у гривнях і не тільки

Усі накопичені кошти – і з продажу квитків-донатів, і пожертви упродовж самого івенту – йдуть на певний збір або підтримку значущої ініціативи. Відбулося вже дві події, і зараз готують третю.

На першому благодійному вечорі сторітелінгу зібрали більш як 100 тисяч гривень на проєкт RE:Ukraine Housing від Balbek Bureau для забезпечення переселенців гідним тимчасовим житлом. Із них понад 60 тисяч акумулювали із продажу квитків, плюс на самому заході додалося ще 40 тисяч. Протягом другого івенту на психологічну реабілітацію військових медиків і волонтерів від Repower сумарно зібрали 130 тисяч гривень.

Плани на The Tellers Night #3 – зібрати не менше. Але окрім досягнення фінансової мети, кожна подія має нематеріальний результат у нетворкінгу: агенція запрошує на івенти представників своїх компаній-клієнтів, діяльність яких дотична до тематики заходу, і формує перелік спікерів так, щоб бізнеси та соціальні ініціативи могли заколабитися й один одного посилити.

Заходи The Tellers Night стають рупором для важливих соціальних ініціатив. І нам у Fondy неймовірно приємно, що зробити донати для них можна саме через наші лендінги.

Спробуйте лендінги від Fondy та реалізуйте свої ідеї за кілька хвилин

Сподобалась публікація – підписуйтесь

Отримуйте ще більше корисної інформації про платежі та бізнес